De Glutenvrije Paasmarkt 2022

Zaterdag 2 april organiseert Glutenvrijemarkt in Leiderdorp de Glutenvrije Paasmarkt 2022. Op deze dag kunnen bezoekers uitgebreid winkelen in het gehele magazijn van Glutenvrijemarkt. Daarnaast zijn er verschillende stands van glutenvrije merken zoals Schär, Schnitzer, Welsh Bakestone en VA Foods.

 

Buiten op het terrein zijn verschillende foodtrucks aanwezig waar bezoekers glutenvrij eten kunnen krijgen van onder andere Lynn Tosti’s, Karel’s Biofriet en Glutenvrije Kibbeling.

 

En uiteraard is er ook een stand van Miss Glutenvrij, waar je het magazine kan inlezen en kan kijken in de Miss Favorites Box. En waar je natuurlijk zeer welkom bent voor een gezellig glutenvrij praatje.

 

 

Glutenvrijemarkt

Glutenvrijemarkt is in 1978 begonnen als familiebedrijf met de biologische winkel ‘Zaailing’ in Leiden. Sinds de start van Glutenvrijemarkt.com in 2006 is de webwinkel uitgegroeid tot de grootste glutenvrije webwinkel van Nederland.
In 2021 zijn Miss Glutenvrij en Glutenvrijemarkt een partnerschap aangegaan, waar onder andere ons magazine uit is voortgekomen.

 

 

Praktische informatie

De Glutenvrije Paasmarkt is open op zaterdag 2 april van 10 uur tot 16 uur.
Het adres is Lijnbaan 4-8 2352 CK in Leiderdorp
Bij Glutenvrijemarkt kun je met PIN betalen, maar neem voor de zekerheid ook contant geld mee voor kraampjes met een eigen kassa (zonder PIN)

Heb jij een gouden tip voor Miss Glutenvrij? Mail ons naar redactie@missglutenvrij.nl

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *