De drie glutenvrije favorietjes van Anne

Glutenvrije favorietjes: In sommige producten kan je gewoon ALTIJD zin hebben! Dat is wat ons betreft een goed product. Goede glutenvrije producten zijn soms lastig om te vinden. Het vervelende is dat een nieuw product uittesten soms een behoorlijk duur grapje kan zijn, vooral als het tegen blijkt te vallen! Zonde als je erachter moet komen dat je glutenvrije broodje van €4,50 tóch niet zo lekker is als hij er uit zag. 

Daarom helpen we je graag een handje. We vragen verschillende glutenvrije eters welke producten tot hun persoonlijke top 3 behoren! Om de spits af te bijten, volgt hier de glutenvrije favoriete top 3 van Anne.

Anne van Miss Glutenvrij
ANNE VAN MISS GLUTENVRIJ

Anne is 26 jaar en werkt voor Miss Glutenvrij als content creator. Vanuit haar gezin is zij gewend glutenvrij te eten en wordt er ook streng op sporen gelet. Daarom dat Anne het een leuke uitdaging vindt om glutenvrije en lekkere recepten te maken en creëren. Inmiddels woont Anne samen met haar man en zoontje van 1 in Dordrecht, maar ze rijdt met liefde elke week naar het kantoor van Miss Glutenvrij. Hier volgt haar top 3!

1. GLUTENVRIJE CHICKEN FINGERS

Sommigen hebben mij hier al eerder over gehoord, maar heel graag start ik met de Chicken Fingers van Schär. Je koopt ze diepgevroren en je kan ze makkelijk in de Airfryer bereiden. Ze zijn echt knapperig, veel lekkerder dan kleffe kipnuggets, echt niet te vergelijken. Wij dippen ze graag in Sweet Chili saus. Ze zijn gluten- en lactosevrij en absoluut worth it!

 

2. PIZZABODEM IL PANE DI ANNA

Glutenvrije pizzabodems zijn vaak mini. Dat is jammer, want je wil graag net zo een grote pizza als de rest van het gezelschap. Gelukkig bestaat er de Il Pane Di Anna pizzabodem. Deze heeft een doorsnede van 30 cm! De bodem is heel dun en ik vind er echt een Italiaanse smaak aan zitten. Overigens vind ik de pizzabodems van Schär ook prima, maar over Il Pane Di Anna ben ik echt enthousiast! Hij zit standaard in een aluminium bakje, om de kans op sporen van gluten te minimaliseren. En nog een voordeel: deze pizzabodem is veel goedkoper dan andere merken, zoals Schär of Schnitzer!

3. ODENWALD AFBAKBOODJES

Deze meerzaden afbakbroodjes van Odenwald zijn super knapperig met aan de buitenkant zaadjes en pitjes. De smaak en substantie is echt heel lekker en wordt zelfs gewaardeerd door gluten-eters. Dat zegt vaak veel. Dit is wat mij betreft het beste afbakbroodje dat ik ken. Je kan ze ook makkelijk bewaren in de diepvries om ze langer goed te houden.

WIE GAAT HIERNA ZIJN GLUTENVRIJE FAVORIETJES DELEN?

Dit waren mijn drie favorieten. Ik moet zeggen, ik zou het lijstje nog langer kunnen maken… Het was even goed kiezen. Maar deze drie glutenvrije favorietjes zou ik echt iedereen durven aan te bevelen. Ik denk dat iedereen wel ultieme favorietjes heeft, die je elke dag zou eten, of altijd mee wil hebben voor een weekendje weg. Daarom geef ik het stokje door aan mijn collega Floor. Dus nu de beurt aan jou, Floor, om een lijstje te maken van jouw drie favoriete producten! Het mag van alles zijn… Als je er maar fan bent. En aan wie geef jij daarna het stokje door?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *