Glutenvrije hotels in Nederland?

Glutenvrije hotels in Nederland? Waarom niet. Inmiddels zijn er al best een aantal heerlijke hotels waar je veilig glutenvrij kunt vertoeven. Boek nog gauw een heerlijke staycation en ontdek hoe mooi glutenvrij Nederland kan zijn.

 

Boutiquehotel Texel

Uitgerust wakker worden met uitzicht over de landerijen, duinen en richting het wad? Heerlijk ontspannen in Spa Woolness of in een superior suite met privé terras en sunshower? Klinkt goed niet? En dan ook nog een heerlijk glutenvrij verwenontbijt? Ik ben al onderweg en jij?

 

Geef bij je reservering even aan dat je glutenvrij wilt eten en hotel Texel doet de rest. (klik hier)

 

Hotel de Meulenhoek, Exloo

Het hotel en restaurant in Exloo laat u genieten van uw vakantie of etentje ongeacht jouw lastige dieet. Wanneer je bij de reservering voortijdig aangeeft dat je een glutenvrij dieet volgt, dan zorgt Hotel Meulenhoek dat wij ons dieet gewoon kunnen blijven volgen, ook op vakantie. Zowel het ontbijt, lunch en diner zal met zorg glutenvrij voor je worden voorbereid. Klinkt goed!

 

Geef bij je reservering even aan dat je glutenvrij wilt eten en hotel Meulenhoek doet de rest. (klik hier)

 

Hotel Zuidende, Nieuwkoop

Voorheen was dit hotel helemaal glutenvrij maar tegenwoordig verzorgen ze op aanvraag nog steeds een 100% veilig glutenvrij verblijf. Dit intieme hotel met geweldig uitzicht over het water legt je in de watten als nooit tevoren. Extra tip: huur een bootje! Hotel zuidende is het perfecte familiehotel.

 

Geef bij je reservering even aan dat je glutenvrij wilt eten en hotel Zuidende doet de rest. (klik hier)

 

Fletcher Hotels

De hotels van Fletcher staan bekend om de uitmuntende zorg als het om dieetwensen gaat. Behalve een overnachting met een heerlijk glutenvrij ontbijt lenen deze hotels zich ook goed voor bruiloften en partijen. Boek een heerlijke welness staycation in een van de locaties en ga op ontdekkingstocht zonder je zorgen te maken om het glutenvrije eten. Heerlijk toch!

 

Geef bij je reservering even aan dat je glutenvrij wilt eten en hotel Fletcher doet de rest. (klik hier)

 

Van der Valk Hotels

Wie kent ze niet? Maar van der Valk is op veel plekken vernieuwd en de kwaliteit ging zo omhoog dat wij nu zonder schaamte een heerlijk weekendje Breukelen boeken. Want bij van der Valk Breukelen hebben ze behalve een heerlijk zwembad ook een glutenvrije kaart en daar worden wij blij van. Vooral op vakantie.

 

Geef bij je reservering even aan dat je glutenvrij wilt eten en hotel van der Valk doet de rest. (klik hier)

 

Hilton Hotels

De hotels van Hilton bijvoorbeeld bij het centraal station in Amsterdam hebben standaard een glutenvrije corner bij het ontbijtbuffet. Je hoeft dus geeneens iets aan te geven bij de reservering. De hotels liggen altijd heel centraal en zijn verder helemaal netjes en in orde. Het ontbijt is ook altijd goed maar nooit bijzonder. Niettemin weet Hilton hoe het hoort en als er onverhoopt toch geen glutenvrije opties bij het ontbijt klaarstaan zijn ze altijd bereid om vers wat broodjes in een aparte oven voor je af te bakken. (klik hier)

Ken je zelf nog een heerlijk glutenvrij hotel in Nederland waar je zorgenloos glutenvrij kunt verblijven? Wij zijn erg benieuwd. Laat het ons weten in de comments of op onze socials dan vullen we ons lijstje met veel liefde aan.

 

We hebben ook nog een paar handige tips voor als je nog op vakantie gaat.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *