Snoop Dogg brengt eigen ontbijtgranen uit: Snoop Loopz

Bekende Amerikaanse rapper Snoop Dogg heeft laten weten zijn eigen ontbijtgranen te gaan verkopen: Snoop Loopz. Dit is niet de eerste keer dat Snoop Dogg afwijkt van zijn muzikale pad. Eerder bracht hij een eigen lijn uit van gin, wijn en cannabis uit. Ook verschijnt Snoop Dogg regelmatig op plekken waar je hem niet verwacht, zoals in (kinder) tv-shows, Bollywood muziek of als stemacteur voor natuurtelevisie. 

 

In samenwerking met rapper Master P heeft Snoop Dogg al eerder een bedrijf gestart in ontbijtproducten: Broadus Foods Business. Vanuit dit bedrijf worden ook de nieuwe ontbijtgranen geleverd. De glutenvrije Snoop Loopz zijn gemaakt van maïs, rijk aan suiker en zitten bomvol marshmallows. Gezond zijn ze dus niet. Rapper Master P vergelijkt de ontbijtgranen met Froot Loops, maar dan glutenvrij en met veel marshmallows.

 

De gedachte achter de ontbijtgranen is niet hoeveel marshmallows er in de verpakking zitten. Rapper Master P geeft aan dat het gaat om kansen en mogelijkheden. In de verkoop van ontbijtgranen zit ook een beweging om een verschil te maken in de levens van families en communities. Bij iedere aankoop wordt namelijk een donatie gedaan aan Door of Hope; een goed doel wat zich focust op daklozen.

 

Het is nog niet bekend of Snoop Loopz in Nederland in de verkoop gaat. Binnenkort worden de ontbijtgranen in supermarkten in Amerika verkocht.

 

Gelukkig kan je een vergelijkbare (gezondere) variant met gekleurde loops bestellen. Turtle Color Loops zijn heerlijk als ontbijt, glutenvrij en gemaakt met natuurlijke kleurstoffen.

 

 

https://www.instagram.com/reel/ChXW5xbl2dl/?utm_source=ig_embed&ig_rid=6403f38d-90b4-44a2-9399-5f39638ecd3a

 

Op zoek naar andere ontbijtinspiratie? Kijk dan hier.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *