Ons eerste tijdschrift is nog maar net uitgekomen of er rolt alweer een nieuwe editie van het Miss Glutenvrij Magazine van de band. 

Wat staat er in dit magazine?

Deze editie focust zich op de zomer! Iets waar we allemaal aan toe zijn na een lange en koude periode. In dit tijdschrift staan:

  • 15 glutenvrije recepten,
  • Tips & tricks over glutenvrij barbecuen,
  • Emotionele ervaringsverhalen,
  • Onze glutenvrije ervaring in de Efteling,
  • Deskundige informatie van Diëtiste Lisanne Bosch
  • Glutenvrije uitjes,
  • En meer!

Waar kun je het tijdschrift bestellen?

Onze partner glutenvrijemarkt.com geeft bij alle bestellingen een tijdschrift mee. Bestel dus jouw favoriete glutenvrije producten via de webshop en ontvang een gratis exemplaar! Als je ze wilt uitdelen, kan je er ook meer toevoegen aan je winkelwagentje.

Je kan het tijdschrift hier ook los bestellen. Je betaald dan alleen voor de verzendkosten.

Ook schrijven voor het Miss Glutenvrij Magazine?

Miss Glutenvrij is altijd op zoek naar gastschrijvers om mee samen te werken. Heb jij een mooie ervaring die je graag wil delen? Wil je een informatief artikel schrijven? Heb je goede tips over het glutenvrije dieet? Of heb jij het lekkerste glutenvrije recept ooit? Stuur dan een mailtje naar magazine@missglutenvrij.nl. Wie weet verschijnt jouw artikel wel in ons volgende tijdschrift.

Uitgelezen?

Heb je het tijdschrift uit? Gooi deze dan niet weg! Er zijn vast nog anderen die het tijdschrift ook willen doorbladeren. Geef het tijdschrift aan een familielid of vriend. Of vraag of je het achter kan laten op de leestafel van de dokterspraktijk, peuterspeelzaal of bij een café.  

 

 

 

Wist je dat Miss Glutenvrij ook een Favorites Box heeft met 14 glutenvrije producten? Hier lees je er meer over!