Wij verloten twee tickets voor de bitterballen proeverij bij Floor’s!

Zoals velen vast al weten wordt er zaterdag 10 juni een bier en bitterballen proeverij georganiseerd bij Floor’s Coffee & Brunch Bar onder leiding van eigenaresse Irene en de Glutenvrije Smulpaap: Patrick! Voor dit evenement kunnen maar 50 gasten reserveren en dit ging als een lopend vuurtje! Gelukkig mochten wij twee tickets verloten! Was je dus niet snel genoeg? Geen probleem! Lees verder om te ontdekken hoe jij kunt winnen…

 

Bier en Bitterballen Proeverij

Tijdens deze proeverij krijg je 5 verschillende bitterballen, van Rendang tot Pulled Pork. Alle bitterballen zijn handgemaakt in een 100% glutenvrije omgeving. Passend bij elke bitterbal krijg je een biertje om te proeven. De bieren zijn met glutenvrij keurmerk. De proeverij begint om 16.00 uur en is om 18.00 afgelopen. De locatie is: Doezastraat 1B, Leiden.

 

 

 

 

Irene en Patrick

Irene leerden wij kennen toen zij in volle voorbereiding was voor haar 100% glutenvrije horeca gelegenheid in Leiden. Zij schreef voor ons meerdere  blogs onder de naam: ‘Glutenvrij Ondernemen’. Toen eenmaal haar 100% glutenvrije plekje geopend was hielden wij goed contact. Niet veel later daarna konden wij hier onze bloggers event organiseren! Dit was een geweldig leuke dag met diverse glutenvrije bloggers en recept-makers. Gezien Patrick onder de naam: Glutenvrije Smulpaap heel veel mensen gelukkig maakt met zijn recepten waren wij blij dat hij ook van de partij was.

 

 

Het zal je dan ook niet verbazen hoe Irene en Patrick elkaar ontmoet hebben! Het klikte en door Irene’s voorliefde voor bitterballen wist zij al snel dat ze heel graag iets samen wilde organiseren voor de glutenvrije community. Irene: “Ik vind Patrick een bijzonder mens! Hij doet het geheel belangeloos en wil vooral graag mensen verwennen met zijn bitterballen. En ze zijn terecht zo ongelofelijk lekker! Hij blijft experimenteren met nieuwe smaken. Bij ons krijg je ook geen ‘normale’ vlees bitterbal.”

 

 

De winactie

Om een ticket te kunnen bemachtigen hebben wij op social media een leuke post online gezet. Klik hier om naar Instagram of Facebook te gaan en doe mee!

Up to date blijven over leuke acties? Schrijf je in op onze nieuwsbrief!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *