Winactie met Schär #coeliakiemaand

Vandaag alweer onze laatste Coeliakiemaand winactie. Dit keer maken maar liefst drie van onze lezers kans op een heerlijk pakket van Schär. Mei is coeliakiemaand. De hele maand mei staat in teken van coeliakie. Meer weten over coeliakie en het glutenvrije dieet? Lees dan hier verder.

 

Winactie met Schär

Om de coeliakiemaand ook in stijl af te sluiten hebben we het beste voor het laatst bewaard. Dit heerlijke pakket van Schär bevat een paar van onze ultieme favoriete glutenvrije producten. Producten die we graag met jou willen delen. Doe je mee?

 

 

Onze favorieten

Nog vrij nieuw en zeker niet overal verkrijgbaar (hier trouwens wel) zijn de heerlijke glutenvrije Curvies. Anders dan zijn glutenvolle variant (van een heel ander merk) mogen we deze heerlijke en handige chips wel gewoon hebben. Dat is meteen ook het nadeel want ze zijn veel te lekker en stoppen met eten is dan ook een serieus probleem.

 

Picknick

Met de lekkere Pasta Penne in dit pakket maken wij zelf graag een koude pastasalade die we meenemen tijdens een gezellige picknick. Dan komen de crackers ook meteen heel handig van pas want die gaan heel goed onder een lekker kaasje. Al zin in? Wij wel hoor 🙂

 

Hoe doe je mee?

Laat ons hieronder weten hoe jouw ideale glutenvrije picknick eruit zou zien. Tag een vriend of vriendin die je graag weer eens zou zien en wie weet ben jij één van de drie gelukkige winnaars van dit glutenvrije Schär Pakket. Veel succes allemaal.

Volg jij Miss Glutenvrij ook al op instagram?

 


 

*Deze winactie is verlopen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *