Gespot: De Glutenvrije Verrassingsbox

Onze favoriete glutenvrije webwinkel, glutenvrijemarkt.com, heeft vanaf vandaag een nieuwe box online gezet: De glutenvrije verrassingsbox! Miss Glutenvrij mocht deze box als eerste testen. We vertellen je wat over de inhoud, ook al blijft een deel natuurlijk een verrassing…

 

Glutenvrijemarkt.com

Sinds 2005 is glutenvrijemarkt.com al de plek om je glutenvrije favoriete producten te bestellen. Glutenvrij eten is helaas al duur, maar in reguliere supermarkten betaal je soms echt te veel. Glutenvrijemarkt.com heeft vaak scherpe aanbiedingen en acties, zoals nu de verrassingsbox.

 

De Glutenvrije Verrassingsbox

Je kan vanaf vandaag een goedgevulde doos bestellen vol met lekkernijen van glutenvrije topmerken, zoals Schnitzer, Damhert en Peaks. Maar er zitten ook wat onbekendere juweeltjes in, zoals van het nieuwe merk Inglese en een ontbijtproduct van Turtle.

 

De box heeft een waarde van €53,69 en je kan hem bestellen voor €34,95 Dat is 35% korting. Een mooie actie dus, en een kans om nieuwe producten uit te proberen!

 

 

Inhoud en onze favorieten

Laten we een klein deel van de inhoud alvast verklappen. Wij zijn enthousiast dat één van onze all-time-favorites in de box is opgenomen, namelijk de Old El Paso Tortilla Wraps. Dit zijn wat ons betreft echt de beste glutenvrije wraps die er bestaan, qua smaak maar ook qua structuur, want ze scheuren niet zoals andere merken.

 

Zoals al even genoemd, zijn wij fan van het merk Turtle. Ze hebben mooie glutenvrije producten voor een creatief en gevarieerd ontbijt. De Hazelnut Pillows zitten in de box. Mochten deze in de smaak vallen, check dan ook het verdere aanbod van Turtle.

 

Miss Glutenvrij Kaartjes

We hebben afgesproken met glutenvrijemarkt.com dat bij elke box een paar receptkaartjes van ons worden meegestuurd. Gezellig toch? Mocht je ons nieuwste tijdschrift ook nog niet gelezen hebben, kies dan voor de optie om deze gratis mee te zenden!

 

OP = OP

Als je de box bestelt, krijg je een grote variatie aan producten. Ontbijtproducten, brood en crackers, koekjes, zoute snackjes, pasta en meer. Als je op de afbeelding klikt, kan je al een beetje verder spieken van er in de glutenvrije box zit.

 

De oplage van de verrassingsbox is beperkt, dus OP = OP. Het is dus niet bekend hoe lang de box nog te koop zal zijn. Koop hem hier!

Miss Glutenvrij deelt graag met jou de nieuwtjes uit het glutenvrije leven en budgettips. Dit artikel is gemaakt in samenwerking met glutenvrijemarkt.com 

 

Wil je op de hoogte blijven van alle nieuwtjes? Schrijf je dan in op onze nieuwbrief en ontvang elke week een gezellige mail van ons 🙂

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *