Glutenvrije diepvries producten #2 – gebak!

Wist je dat de glutenvrije diepvries afdeling uit meer producten bestaat dan je vaak maar ziet in de supermarkt? We laten je graag kennismaken met wat leuke glutenvrije diepvriesproducten. Aangezien het te veel producten zijn voor één artikel, splitsen we ze op. Vandaag laten we je een aantal glutenvrije gebakjes zien, die je op veel plaatsen kan kopen op de diepvriesafdeling.

 

Traditioneel gebak

We noemen het voor het gemak maar even traditioneel gebak. Het gebak dat iedereen wel kent: slagroomtaart, mokkapuntjes, appelgebak en Schwartzwalder Kirsch. Hoewel de glutenvolle versies vaak natuurlijk complete taarten zijn, kan je bij de glutenvrije afdeling deze taartjes vaak in puntjes van 2 stuks kopen. Consenza heeft een groot aanbod. Hier een paar uitgelicht.

Je kan op de afbeeldingen klikken om naar de website van Bfreez.nl te gaan! Hier kan je glutenvrije diepvriesproducten bestellen!

consenza glutenvrije slagroompunten

Nog meer glutenvrij traditioneel gebak

Er is nog veel meer zoet gebak! Het Zweedse appelgebak van Le Poole bijvoorbeeld. De verpakking van Le Poole zijn over het algemeen wat groter dan van Consenza. Het appelgebak bevat 4 stukjes. Het is een behoorlijk vullend gebakje, en goed van smaak. De gebakjes zijn compact maar luchtig. Niet te zoet, maar ook niet heel appel-achtig. Als je echt van stukjes appel houdt in je glutenvrije gebakje, kan je beter de appelrondo’s kiezen.

Glutenvrije slagroomsoesjes!

Slagroomliefhebbers opgelet! De glutenvrije diepvries biedt je nog meer mogelijkheden dan bovenstaand 🙂 Glutenvrije slagroomsoesjes zijn nét zo lekker als glutenvolle! Consenza verkoopt ze en ze zijn heerlijk! Op tijd uit de vriezer halen voor je ze van plan bent te eten en … genieten gegarandeerd! Klik op de afbeelding om naar de link van Bfreez.nl te gaan.

Bfreez consenza

 

Vegan gebak zonder suiker

Sharp Sharp heeft een groot aanbod aan heerlijke glutenvrije vegan gebakjes zonder suiker. Ideaal als je plantaardig eet, of niet tegen melk of lactose kan. Ze verkopen kleine vierkante gebakjes. Deze zijn geschikt voor één persoon en zijn in heel veel verschillende smaken. Sommige smakencombi’s zijn heel verrassend en de cakejes zien er prachtig uit! Je kan ook een wat groter (heel) taartje kopen in verschillende smaken. Klik op de afbeeldingen om naar de producten te gaan! 

Sharp Sharp cake glutenvrij terra cheesecake

 

IKEA glutenvrij gebak!

De meesten weten wel dat het Daim Gebak van Ikea glutenvrij is! Heerlijk! Maar @glutenvrijevader had laastst een post op Instagram met ook nog de Salted Caramel taart van Almondy, en de Almond Cake van Almondy. Dus drie glutenvrije taartjes bij Ikea te koop!

 

Lidl glutenvrije week gebak

Een paar weken van het jaar verkoopt Lidl ook glutenvrij gebak. Het is in dezelfde lijn als van Sharp Sharp: Vegan en zonder suiker. Het zijn maar kleine gebakjes, maar wel heel lekker! Lees hier meer over glutenvrije week bij Lidl 

 

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *