Glutenvrije spelletjes pasta van Spoony en 3x winactie

Hebben jullie de glutenvrije spelletjes pasta van Spoony al gezien? Toen wij een enthousiast mailtje kregen van deze sociale startup met de vraag of we hier op Miss Glutenvrij iets leuks mee wilden doen werden wij meteen enthousiast. Wij mogen ook drie van onze lezers blij maken met een gezellig spelpakket zodat jullie meteen kunnen proeven of deze pasta boordevol groente onze kleine fijnproevers om de tuin kan leiden.

 

Met Spoony wordt groenten eten een kinderfeestje

Spoony is een sociale startup met een belangrijke missie: kinderen (4 12 jaar) met plezier mr, vaker en gevarieerder groenten laten eten. En dat is hard nodig want maar liefst 85% van de basisschoolkinderen eet veel minder dan de dagelijks benodigde 100 a 150 gram. Werk aan de winkel dus! – Let wel goed op want niet alle producten van Spoony zijn glutenvrij! 

 

Ben je benieuwd naar de glutenvrije Spelletjes Pasta? Dat komt goed uit! Wij geven 3 Spelletjes pastapakketten weg. Je leest hieronder hoe je kans maakt op een pakket.

 

 

Win 3x een Spoony spelpakket

Wij mogen maar liefst drie van onze lezers blij maken met een heerlijk glutenvrij pasta en spelpakket. Meedoen is heel gemakkelijk. Laat hieronder (en op social media) een leuke reactie achter en hou je mailbox in de gaten want al na het weekend gaan we de winnaars kiezen. Dat doen we volledig willekeurig dus iedereen maakt kans. Wij nemen zelf contact op als je hebt gewonnen reageer dus wel met een geldig mailadres.

 

Glutenvrije Spelletjes Pasta? BINGO!

Nog heel even opscheppen… De Spelletjes pasta bevat tweemaal zoveel vezels en eiwitten en 28% minder koolhydraten dan gewone, witte pasta. De pasta is 100% glutenvrij, vrij van additieven, vegan en door de biologische rode linzen een bron van ijzer. Een ideale vleesvervanger dus! De pasta heeft de vorm van sportfiguurtjes die de kids – samen met de bingokaartjes in de verpakking – op hun bord moeten zoeken. De speler die flink wat happen heeft genomen, de kaart vol heeft met figuurtjes én als eerste “BINGO” roept, heeft gewonnen!

 

Het Spelletjes pastapakket bestaat uit:
• 3 zakjes Spoony Spelletjes Pasta
• 1 Spoony pastarecept
• 1 Spoony kooklepel

Ben je benieuwd naar de producten van Spoony? Neem dan ook een kijkje op: Spoony website.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *