Zoeken

Dit is er te doen op de Glutenvrije Wintermarkt op 26 november

Brrr… Ineens is de winter écht begonnen! Kom vast helemaal in de wintersfeer op 26 november bij de Glutenvrije Wintermarkt, één van de grootste glutenvrije evenementen van Nederland. Een warme chocolademelk, vers gebakken poffertjes en glutenvrije pizza’s… Wat is er nog meer te doen en te proeven bij deze markt?

 

Miss Glutenvrij

Kom je bij ons langs voor een praatje? Miss Glutenvrij staat op de markt! We hebben een gezellig hoekje om even te kletsen. Leuk om je te ontmoeten. We zijn ook op zoek naar ervaringsverhalen en lekkere recepten. Laat jij ze achter in onze ideeënbus? Dan nemen wij contact met je op en wie weet verschijnt jouw verhaal of recept binnenkort op onze website en Socials!

 

Kraampjes en Foodtrucks

Warme chocomel van Friendly Vikings met plantaardige melk. VRY bakkerij met de lekkerste glutenvrije, melkvrije en vegan baksels. Een lekkere glutenvrije snack van VA food,  je kan bitterballen, frikandelen en kroketten bijvoorbeeld proeven. En dat allemaal glutenvrij! Lisa’s Choice zal er ook staan met vers gebakken poffertjes en een leuke marktactie. Ciao Gluten komt ook met een Italiaanse proeverij en ken je The Welsh Bakestone al? Hier haal je heerlijk vers glutenvrij brood.

 

Buiten staan er drie foodtrucks! Karel’s Bio-Friet, een bekende uit Leiden. De Glutenvrije Visboer voor de lekkerste glutenvrije kibbeling en Pizzabus Divino voor Italiaanse vers gemaakte pizza’s.

 

Speciale koopjes uit het magazijn

Ook is er ruimte om door het magazijn van Glutenvrijemarkt.com te struinen en te shoppen, op zoek naar misschien nog onbekende glutenvrije producten. Wist je dat er ook een zeer uitgebreid aanbod is aan glutenvrij bier? Er is ook een diepvries gedeelte. Neem dan wel even je eigen koeltas mee. Koop producten uit het magazijn met hoge kortingen die alleen gelden tijdens de Wintermarkt. Ook wordt de Adventskalender van Schär dit jaar weer verkocht! Hierbij geldt: op is op.

 

Kids

Er komen altijd veel gezinnen met kinderen naar de markt. Dat is super gezellig! Speciaal voor de kids zal er een springkussen staan en een tafel met kleurplaten met wat te drinken. Ook is er een speurtocht uitgezet door het hele magazijn.

 

Glutenvrijemarkt.com App

Aangezien Glutenvrijemarkt.com een webshop is en geen supermarkt, zal er niet bij alle producten een prijskaartje staan. Gelukkig hebben ze daar een goede oplossing voor! Download daarom hier (in de App Store of Play Store) de app en klik op ‘productscanner’. Als je nu de barcode van een product scant, kan je gelijk de meest recente prijs zien! Super handig! (Je kan natuurlijk ook een van de medewerkers vragen om hulp!)

 

Let’s Meet

Wij zijn dus benieuwd naar jouw glutenvrije verhaal en hopen dat we je zien op 26 november in Leiderdorp, onder het genot van een kopje chocolademelk en glutenvrij lekkers.

 

Openingstijden:

Zaterdag 26 november van 10:00 – 16:00 uur.

Adres:

Glutenvrijemarkt.com
Lijnbaan 4-8
2352 CK Leiderdorp

Gratis toegang
Voldoende parkeergelegenheid in de straat

Heb jij de gouden glutenvrij tip? Deel het met Miss Glutenvrij!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *