Zoek

Terugblik op: De Glutenvrije Zomermarkt ’22

Inmiddels zijn we al weer een kleine twee weken verder van een geslaagde markt bij Glutenvrijemarkt.com. Wat hebben wij weer genoten! Jullie ook? Lees in deze blog hoe de markt was, wat we gedaan hebben en bekijk wat leuke foto’s!

 

DE ZOMERMARKT.

Zaterdag 25 juni organiseerde Glutenvrijemarkt.com de tweede glutenvrije markt van 2022: De Zomermarkt! Om 10.00 uur gingen de deuren open en om 16.00 uur werden de laatste boodschappen afgerekend. Een hele dag vol! In het magazijn kon je uitgebreid shoppen met leuke acties, je kon bij kraampjes langs om heerlijke glutenvrije producten te proeven en er was een springkussen speciaal voor de kinderen! (Helaas hebben wij geen kans meer gehad om ook even te springen, pech!)

 

 

FOODTRUCKS EN STANDHOUDERS

Deze markt was de welbekende Glutenvrije Visboer weer in al zijn glorie aanwezig! Bij deze foodtruck kon je heerlijk smullen van onder andere glutenvrije kibbeling! Zeker weten een succes. Ook was Lynn Tosti aanwezig. De naam verklapt het al: hier waren verschillende opties voor een lekkere tosti te vinden, zoals de gewone kaas of hamkaas tosti, een satétosti en een capresetosti. Het brood wat Lynn Tosti gebruikte, was van The Welsh Bakestone. Hier was ook een grote stand van aanwezig in het magazijn waar je heerlijke broodjes en andere lekkernijen kon proeven en mee nemen naar huis! Wij hebben onder andere gesmuld van de chocolade koekjes die je hier kon verkrijgen.

 

Daarnaast kon je ook langs de stand van Ciao Gluten die hun nieuwe product mee hadden: De Pizzaccia! Een mix tussen een pizza en een focaccia. Als je meer trek had in een glutenvrije frituursnack was je aan het juiste adres bij VA Foods, Hier kon je lekkere glutenvrije frikandellen, groentekroketten en cheeszero souffle’s uitproberen. Ook kon je nog langs bij Chockbites. Hier waren handgemaakte gebakjes te proeven. Als laatst kon je langs bij 5th Season Fruit, hier waren gedroogde zakjes fruit in verschillende smaken te bemachtigen!

 

    

 

ONS MAGAZINE

Op de vorige markt (De Glutenvrije Paasmarkt) stonden wij er voor het eerst! Reuze spannend zo met ons allereerste geprinte tijdschrift. Gelukkig was het toen al een succes. Hier en daar waren er al wat positieve reacties van mensen die het magazine al hadden gelezen maar ook veel bezoekers die nog geen idee hadden wat Miss Glutenvrij was/is.

 

Deze markt merkte we al een groot verschil! Veel bezoekers kwamen bij ons langs om het tweede exemplaar te vragen omdat ze de eerste zo leuk vonden! Hier werden wij natuurlijk super blij van! We hebben met veel mensen gekletst over het magazine en kregen veel handige feedback ervoor in de plaats. Ook viel ons op dat er veel mensen de markt bezochten die nog maar heel kort met een glutenvrij dieet bezig zijn. Zo’n markt is dan een hele fijne eerste stap om kennis te maken met alles op glutenvrij gebied. Super leuk om deze mensen dan op weg te helpen met tips & tricks en natuurlijk met ons magazine!

 

We vonden het onwijs gaaf om met jullie te praten over het tijdschrift en we zijn dankbaar voor jullie steun! Onze grootste drijfveer voor het maken van dit magazine is om iedereen bij te staan met handige tips, lekkere recepten, leuke acties en motiverende verhalen. En dit allemaal in een tastbaar (gratis) exemplaar.

 

Heb jij het magazine nog niet gelezen? Bestel hem via deze link.

 

 

GLUTENVRIJEMARKT.COM

Graag bedanken we Glutenvrijemarkt.com voor het organiseren van deze leuke markt. Zo lazen wij al in hun blog dat de volgende markt plaats zal vinden op zaterdag 26 november 2022. Zetten jullie hem al in je agenda?

 

Hopelijk tot dan!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *