Miss Glutenvrij Magazine: Deel 2 is op, Wintereditie in de maak!

De afgelopen maanden hebben onze lezers het Miss Glutenvrij Magazine kunnen bestellen. Helaas moeten we meedelen dat deze tweede editie van het Miss Glutenvrij Magazine inmiddels zo goed als op is. Gelukkig hebben we ook goed nieuws!

TERUGBLIK

In het afgelopen tijdschrift stonden heerlijk zomerse recepten. Het artikel met tips om glutenvrij te barbecuen werd heel enthousiast onthaald door de lezers. Om die reden hebben we besloten dit artikel ook online te plaatsen (link).  Er staat een handige tabel in met problemen en oplossingen. We hopen dat jullie ook wat gehad hebben aan het glutenvrije dagje uit naar de Efteling. Wie weet heb je er ook deze winter nog wat aan, mocht je naar de Winterefteling gaan!

Maar niet getreurd, want we lichten vast een tipje van de sluier op over de derde editie! Deze is momenteel nog druk in de maak.

WAT KAN JE VERWACHTEN IN DEEL 3?

Inmiddels hebben we de zomer allang achter ons gelaten en zijn we druk bezig met het klaar maken van de derde editie van het Miss Glutenvrij Magazine. Deze zal zich richten op lekker eten tijdens de feestdagen en staat vol met gezellige recepten en ovengerechten. En we helpen je graag met onze tips om deze donkere dagen extra knus te maken. Ook kan je weer ervaringsverhalen verwachten. Hoe combineer je bijvoorbeeld een drukke baan met onregelmatige diensten met coeliakie?

HOE KAN JE DE WINTEREDITIE VAN HET TIJDSCHRIFT LEZEN?

Halverwege november kan je het gloednieuwe tijdschrift lezen. Onze partner glutenvrijemarkt.com geeft bij alle bestellingen het tijdschrift gratis mee. Bestel dus jouw favoriete glutenvrije producten via de webshop en ontvang jouw exemplaar! Je kan het tijdschrift ook los bestellen. In dat geval betaal je alleen de verzendkosten.

BELGIË

Voor de verspreiding van het komende tijdschrift, willen wij ons ook meer gaan richten op onze Vlaamse buren. Weet jij een adres in België dat ons tijdschrift graag zou willen ontvangen? Denk aan een restaurant, diëtistenpraktijk, school of bakkerij? Laat het ons dan vooral weten.

Onze website wordt veel bezocht vanuit België en we willen onze informatie en tips voor het glutenvrije leven ook graag hier meer delen. Wil je ons helpen om België beter in kaart te zetten op Miss Glutenvrij? Deel dan jouw glutenvrije hotspots en dagjes uit. Zo helpen we elkaar!

OOK SCHRIJVEN VOOR HET MISS GLUTENVRIJ MAGAZINE?

Miss Glutenvrij is altijd op zoek naar gastschrijvers om mee samen te werken. Heb jij een mooie ervaring die je graag wil delen? Wil je een informatief artikel schrijven? Heb je goede tips over het glutenvrije dieet? Of heb jij het lekkerste glutenvrije recept ooit? Stuur dan een mailtje naar magazine@missglutenvrij.nl. Wie weet verschijnt jouw artikel wel in ons volgende tijdschrift.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *