Versgebakken glutenvrije croissants haal je voortaan bij Craft Coffee & Pastry in Amsterdam

Als ik iemand met een glutenintolerantie vraag wat ze nog het meest missen sinds hun glutenvrije dieet is het antwoord bijna altijd ‘croissants’. Fanatieke thuisbakkers hebben het misschien weleens geprobeerd maar wat zou het tof zijn als we die krengen gewoon ergens kunnen kopen. Het liefst net uit de oven met een heerlijke kop koffie … wacht? Zou het dan echt?

CRAFT COFFEE & PASTRY IN AMSTERDAM

Yes!!! Vanaf nu kunnen we eindelijk terecht bij Craft Coffee én Pastry. Vlakbij de Albert Cuyp, middenin de Amsterdamse Pijp vind je Craft. Een klein, maar oh zo fijn tentje dat al je glutenvrije dromen doet uitkomen. Bij Craft kun je dagelijks kiezen uit versgebakken glutenvrije broden, gebak, lekkers van bladerdeeg en een heleboel heerlijke (gevulde) croissants. Alles is 100% glutenvrij (doet een dansje) en veel van de producten zijn ook nog vegan of lactosevrij. Wauw!

Nog meer 100% glutenvrije hang-outs? Lees dan ook eens dit artikel >>>

DE GLUTENVRIJE MAN

Craft Coffee and pastry is opgericht door de gedreven bakkers Gerry en Nilüfer. Gerry kreeg in 2014 zelf de diagnose coeliakie en je kent hem waarschijnlijk als ‘de glutenvrije man‘ van het gelijknamige blog.  Samen met zijn vrouw Nilüfer ging Gerry op zoek naar de allerlekkerste glutenvrije recepten. En gelukkig voor ons, besloten ze een glutenvrije patisserie te openen zodat we allemaal mogen meegenieten. Wij zijn fan!

Craft Coffee & Pastry – Gerard Doustraat 103A, Amsterdam

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *