Zoeken

Jouw glutenvrije taarten worden nog mooier met deze producten!

Welkom in de wereld van glutenvrije taarten bakken! Het blijft een uitdaging, want behalve dat je taart gewoon perfect van structuur moet zijn, moet je ook nog alle decoratie in glutenvrije variant zien te vinden. We delen graag deze geweldige tips met je voor glutenvrije decoratie! 

 

Glutenvrije discodip

Laten we er niet om liegen; alles wordt leuker met discodip erop! Dat geldt voor taarten, maar ook voor je glutenvrije ijsje of cakejes. In de meeste discodip zit tarwezetmeel, dus is het ongeschikt in een glutenvrij dieet. Gelukkig bestaat er ook glutenvrije discodip, in supergezellige kleurtjes. Het zetmeel dat hierin zit is afkomstig van rijst en aardappel. Behalve glutenvrij is de discodip ook melkvrij.

Ook heel leuk om te gebruiken in glutenvrije traktaties voor je kind. Klik hier om de glutenvrije discodip te kopen van het met TastyMe.

 

glutenvrije taart decoratie discodip

 

Nog meer glutenvrije decoratie

In hetzelfde straatje als de glutenvrije discodip, is er ook nog meer taart decoratie die glutenvrij is. Deze lettertjes zijn ook heel leuk en multi-inzetbaar. Leuk om iemands naam te kunnen schrijven bijvoorbeeld, maar laat vooral je eigen creativiteit de vrije loop.

 

glutenvrije letters   glutenvrije taart decoratie

 

Is het je allemaal iets te zoetsappigs en wil je graag een stoere taart maken? Misschien zijn deze piraten doodshoofdjes dan leuk.  

Maar ook als je op zoek bent naar hartjes, bloemetjes of suikerspinsuiker met aardbeiensmaak, kan je dit vinden in het assortiment van Tasty Me. Klik hier om het aanbod van glutenvrijemarkt.com te bekijken. 

 

Glutenvrije taart met een gouden randje

Een ander heel leuk product om je taart mee af te maken, is deze goud-spray. Met deze metallic poederspray kan je je baksels mooi versieren. Het zit in een handig spuitpompje, zodat het eenvoudig is om de gouden kleur aan te brengen. Wat zou jij maken met dit leuke poeder?

glutenvrije taart decoratie poeder spray

 

Wat voor bakmix moet je als basis voor je taart gebruiken?

Het vinden van een goede bakmix is de eerste stap voor het bakken van een mooie taart. We adviseren deze van TastyMe. Dit is de basis van een glutenvrije biscuit. Het is belangrijk dat deze goed is qua stevigheid, structuur en smaak. Natuurlijk hoef je geen ‘klassieke’ biscuit te kiezen. Wat het ook super doet, is een red velvet basis! Lekker én mooi.

glutenvrije biscuit basis taart

 

 

Glutenvrije taart recepten

Op Miss Glutenvrij staan een paar leuke recepten voor glutenvrije taart. Is deze unicorn-taart geen plaatje?! Er staat een stap-voor-stap bereidingswijze bij dit recept, zodat ook jij zo’n mooie taart kan bakken. De taart is niet alleen glutenvrij, maar ook melk- en sojavrij. Super!

unicorn taart

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *