Miss Glutenvrij staat op de Glutenvrije Wintermarkt op 4 november!

Miss Glutenvrij staat binnenkort op de Glutenvrije Wintermarkt op 4 november in Leiderdorp. We vertellen je graag meer over de markt en wat je allemaal voor leuks (en lekkers!) kan verwachten! 

 

Glutenvrije Wintermarkt

De Glutenvrije Wintermarkt is altijd één van de glutenvrije hoogtepunten van het hele jaar. Dit jaar is het op zaterdag 4 november (tijd en locatie vind je onderaan dit artikel). Het grote magazijn van de webshop www.glutenvrijemarkt.com wordt omgetoverd tot gezellige markt met allerlei kraampjes en een foodhall met foodtrucks! Meer info over deze markt vind je hier! 

 

Kraampjes en Foodhall

Een Braziliaans warm kaasbroodje, of een pizza, patatje of versgebakken gebakje? Er is voor ieder wat wils. En ben je al bekend met het glutenvrije frituurassortiment? VA Foods vertelt je hier graag meer over. We zijn ook erg fan van Guto’s Pao de Queijo. Je kan deze broodjes met verschillende vullingen bestellen, zoals groene pesto of aioli.

 

Miss Glutenvrij Biertje

Yes! En ook Miss Glutenvrij heeft een eigen plekje gekregen! Hier staan we met een heel leuk Miss Glutenvrij product voor degenen die 18+ zijn, namelijk ons ‘eigen’ biertje: The Grain Escape! Hier lees je meer over dit nieuwe IPA biertje, dat gebrouwen is bij Oproer!

 

Miss Glutenvrij Bier

 

Bak-het-zelf December Box

Ook helpen we je graag de glutenvrije decembermaand door, namelijk door zelf aan het bakken te gaan! We hebben speciale bakmixen en kruidenmixen uitgekozen om zelf feestelijke baksels te maken, zoals een feestbrood of gevulde speculaas. Meer informatie hierover zal nog volgen, inclusief wat receptjes die je kan maken met de inhoud van de box. We kijken er enorm naar uit!

 

december box

 

Ideeënbus

Kom je bij ons langs voor een praatje? Miss Glutenvrij staat op de markt! We hebben een gezellig hoekje om even te kletsen. Leuk om je te ontmoeten. We zijn ook op zoek naar ervaringsverhalen en lekkere recepten. Laat jij ze achter in onze ideeënbus? Dan nemen wij contact met je op en wie weet verschijnt jouw verhaal of recept binnenkort op onze website en Socials!

 

Rondstruinen door het magazijn

Ook is er ruimte tijdens de Wintermarkt om door het magazijn van Glutenvrijemarkt.com te struinen en te shoppen, op zoek naar misschien nog onbekende glutenvrije producten. Er is ook een diepvries gedeelte. Neem dan wel even je eigen koeltas mee. Koop producten uit het magazijn met hoge kortingen die alleen gelden tijdens de Wintermarkt.

Glutenvrijemarkt.com App

Aangezien Glutenvrijemarkt.com een webshop is en geen supermarkt, zal er niet bij alle producten een prijskaartje staan. Gelukkig hebben ze daar een goede oplossing voor! Download daarom hier (in de App Store of Play Store) de app en klik op ‘productscanner’. Als je nu de barcode van een product scant, kan je gelijk de meest recente prijs zien! Super handig! (Je kan natuurlijk ook een van de medewerkers vragen om hulp!)

 

Locatie en tijd

Zaterdag 4 november van 10:00 – 16:00 uur.

Adres

Glutenvrijemarkt.com
Lijnbaan 4-8
2352 CK Leiderdorp

Gratis toegang
Voldoende parkeergelegenheid in de straat

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *