Search

Nieuw: Massimo Zero glutenvrije pasta!

Een uniek aanbod in glutenvrije pasta? Dat heeft het merk Massimo Zero! We vertellen je graag meer over deze pasta! 

 

Het merk Massimo Zero

Echte Italiaanse pasta, en dan glutenvrij. Dat heeft Massimo Zero. De pasta’s zijn gemaakt van maismeel en rijstmeel. Het bestaat enkel uit natuurlijke ingrediënten en 100% Italiaans.

 

Unieke vormen glutenvrije pasta

Dat er veel soorten pasta bestaan, weet je natuurlijk al lang. Maar vaak houdt de variatie aan glutenvrije pastasoorten snel op helaas; Glutenvrije spaghetti, fussili of penne zal je in elke reguliere supermarkt nog wel vinden, maar andere vormen? Niet echt! Gelukkig hoeft ook jou niks te ontbreken, want Massimo Zero heeft meer dan 20 pastasoorten en -vormen. Allemaal glutenvrij! Tenminste… In Italië verkopen ze er zo veel. Check de officiële website voor wat inspiratie!  In Nederland zijn het er iets minder. Maar in ieder geval veel meer keuze dan je (tot nu toe) waarschijnlijk gewend bent.

 

Massimo Zero in Nederland

In chique zwarte verpakkingen verkoopt Massimo Zero in Nederland nu ook verschillende glutenvrije pasta’s. Pipe rigate en penne rigate bijvoorbeeld. Deze pastasoorten hebben als eigenschap dat ze door hun speciale vorm goed saus kunnen vasthouden! Maar ook glutenvrije caserecce is een optie. Letterlijk in het Nederland betekent dit ‘huisgemaakt’. Het is een pastasoort uit Zuid-Italië. Een fijn en smal rolletje met een krulvorm.

 

Klik op de afbeeldingen om de pasta’s beter te bekijken

pipe rigate

glutenvrije caserecce                glutenvrije tagliatelle van massimo zero

 

Grootverpakkingen!

Als pastaliefhebber, vind je de verpakkingen van 250 gram of 400 gram misschien niet groot genoeg. Dan hebben we ook leuk nieuws. Want Massimo Zero verkoopt ook glutenvrije pasta in verpakkingen van 1000 gram. Dan kan je langer genieten van je pasta én het is voordeliger om te kopen. Super!

 

Ook leuk: zelf pasta maken!

Niks verslaat natuurlijk zelfgemaakte pasta. Wist je dat dit heel erg leuk is om zelf te maken? Zeker de moeite waard om eens te proberen. Hier vind je ons recept. 

 

Wat vind jij van Massimo Zero? 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *