Zoeken

5x Glutenvrije Sinterklaas recepten

De Sint is weer in het land en dan willen we natuurlijk Sinterklaas snoepgoed. Hier daarom een fijn overzicht met alle glutenvrije Sinterklaas recepten van Miss Glutenvrij. Kruidnoten, gevulde speculaas, speculaasbrokken of een glutenvrije amandelstaaf? Kijk snel verder!

 

Glutenvrije Sinterklaas recepten

Hou je van glutenvrij bakken? Dan zal je zeker wat hebben aan deze glutenvrije recepten voor Sinterklaas. Miss Glutenvrij helpt je graag om het makkelijker te maken om aan de slag te gaan in de glutenvrije keuken. Daarom hebben we een Bak-Het-Zelf Box gevuld met 7 bakproducten die helemaal passen bij de maand december. De onderstaande recepten kan je maken met de inhoud van de Bak-Het-Zelf December Box! Hier kan je ‘m kopen voor een aantrekkelijke prijs. 

 

kruidnoten glutenvrij

Kruidnoten voor je glutenvrije Sinterklaas feest

Wat zijn kruidnoten toch lekker! En makkelijk te maken. Voor kids is het ook heel leuk om kleine balletjes te rollen met het deeg. Een leuke bezigheid. In de winkel zijn glutenvrije kruidnoten vaak belachelijk duur. Om daar zoveel geld aan uit te geven, is echt niet nodig. Het kan natuurlijk wel! Kijk hier voor lekkere kruidnoten. Maar niks overtreft zelf maken. Vers, goedkoop en nog lekkerder ook. Want met weinig en goedkope ingrediënten maak je in een handomdraai heerlijke (glutenvrije) pepernoten.
Klik hier voor het recept. Meer glutenvrije Sinterklaasrecepten? Scroll snel verder.

 

 

Amandelstaaf

De glutenvrije amandelstaaf: echt het makkelijkste glutenvrije Sinterklaas baksel! Met weinig ingrediënten maak je in een handomdraai je eigen staaf. En de creatieveling kan helemaal los gaan, want je kunt de leukste vormen maken met bladerdeeg en amandelstaaf. Maar je kan het natuurlijk ook makkelijk houden: net zo lekker! In plaats van een beetje citroensap door het amandelspijs, kan je ook variëren met bijvoorbeeld sinaasappelrasp.
Klik hier voor het recept.

 

gevulde speculaas glutenvrij

 

Gevulde speculaas

Dit is eigenlijk té lekker. Je kan het vaak onmogelijk bij een klein stukje houden om te eten. Misschien verwacht je dat het een heel gedoe zou zijn om zelf te maken, maar dat valt echt mee! Je kan vrij eenvoudig gewoon een super lekkere gevulde speculaas maken! Lekker met de koffie of thee, of natuurlijk met een heerlijke kop warme chocolademelk met slagroom.

Klik hier voor het recept.

 

Speculaasbrokken

De geur van speculaas in de oven is echt een van de lekkerste geuren in huis!
Klik hier voor het recept.

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *