BBQ Nachos glutenvrij

Nacho’s zijn altijd lekker! Deze Glutenvrije Kansas City BBQ Nacho’s maak je eenvoudig zelf in de oven. Serveer dit gerecht als voor- of bijgerecht of neem het mee naar een feestje!

Ingrediënten

Om te serveren

  • Versnipperde lente-ui
  • Zure room

Bereiding

1. Verwarm de oven voor op 200ºC (180ºC voor heteluchtovens). Bekleed een grote bakplaat
met bakpapier.
2. Bak de pulled pork volgens de aanwijzingen op de verpakking. Laat 10 minuten afkoelen en
giet een beetje BBQ saus over het vlees. Doe in een kom en voeg de kidneybonen toe.
3. Verdeel de helft van de Nachips™ over de bakplaat en overgiet met de helft van het
varkensvleesmengsel. Strooi de helft van de groene pepers en kaas erover. Herhaal deze stap
nog een keer.
4. Bak de Nachips 8-10 minuten tot de kaas gesmolten is. Serveer onmiddellijk met gesnipperde
lente-uitjes en zure room.

 

Dit recept is van Old El Paso. Meer recepten van dit merk? Bekijk dit recept van Glutenvrije taco’s met zalm en guacamole.