Recept

Broodje ei uit de oven

Dit broodje ei uit de oven is een echte eyecatcher, maar helemaal niet moeilijk te maken. Het ideale glutenvrije broodje voor bij het paasontbijt.

 

Het is weer bijna Pasen! Gaan jullie dan ook gezellig ontbijten, lunchen, brunchen of dineren met familie/ vrienden? Een heerlijk maar niet moeilijk te maken recept is dit broodje ei uit de oven. Kan als ontbijt, bij de lunch, maar ook als lekker voorafje tijdens het diner.

HET RECEPT

Broodje ei uit de oven

Print het recept
mail het recept
in het recept
Print het recept
mail het recept
in het recept

Ingrediënten

  • 1 Kaiserbroodje Schär
  • 1 ei
  • Handjevol geraspte kaas
  • Peper & Zout
  • Snufje gedroogde peterselie

 

Bereidingswijze

  1. Verwarm de oven voor op 180 graden Zorg dat het broodje ontdooit is. Hol de binnenkant van het kaiserbroodje uit.
  2. Strooi de kaas in het broodje.
  3. Breek het ei in het broodje, zorg dat de dooier heel blijft. Bestrooi het ei met peper en zout en vervolgens met de peterselie.
  4. Zet het broodje 10 minuten in de oven. Nu leg je aluminium folie over het broodje zodat deze niet te bruin wordt. Vervolgens bak je nog eens 10 minuten.

 

Is het geen plaatje? Ik hoop dat ik jullie heb weten te inspireren een lekker broodje te maken met paasontbijt.

 

Ik ga eerste paasdag gezellig lunchen met mijn moeder en stiefvader. Dit is lunchen/ dineren. Dus vanaf een uur of 15.00 lekker eten en daarna samen een film kijken.

Gaan jullie Pasen vieren? En wat doe je dan?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *