Search
Recept

Broodje carpaccio met roomkaas

Ik heb weer een nieuw lekker broodje gemaakt. Samen met mijn zusje Magriet bedacht ik het broodje carpaccio met roomkaas. Kijk hoe ik dit deze lunch maakte.

 

‘Verandering van spijs doet eten,’ luidt het spreekwoord en ik ben het daar helemaal mee eens. Daarom bedacht ik samen met Magriet het broodje carpaccio met roomkaas. Weer eens wat anders. We hadden ‘m eigenlijk bedacht met rucola sla, maar Magriet kocht ijsbergsla en dat smaakte ook erg goed.

HET RECEPT

broodje carpaccio

Broodje carpaccio met roomkaas

Print het recept
mail het recept
in het recept
Print het recept
mail het recept
in het recept

Ingrediënten

  • Twee sneeën Pain Campagnard van Schär
  • Roomkaas
  • Carpaccio pakket (deze kocht ik bij Albert Heijn)
  • IJsbergsla
  • Pijnboompitten

Werkwijze

Rooster de sneetjes of leg ze zoals ik in de paninimaker, dan krijg je van die leuke streepjes. Laat de sneetjes even afkoelen (niet te lang), want anders smelt je roomkaas meteen weg. Besmeer één snee met roomkaas en leg er ijsbergsla op. Leg één portie carpaccio (dit zijn aardig wat plakken) op de ijsbergsla, doe de bijgevoegde dressing en kaas op je broodje en doe er pijnboompitten op. Leg de sneetjes op elkaar en klaar is je broodje. Eet smakelijk.

Heb jij dit recept geprobeerd? Wij horen graag wat je ervan vond. Deel het in een reactie onder deze post.

Dit recept is geschreven door Harmke in 2012

Harmke

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *