Recept

Glutenvrije crostini met ricotta en blauwe bessen

Deze glutenvrije crostini met ricotta, honing en blauwe bessen maak je in een handomdraai. Lekker als voorgerecht of als hapje tijdens een feestje.

 

Ik ben dol op kleine smaakvolle hapjes. Deze glutenvrije crostini valt daar zeker onder. Eenvoudig met weinig ingrediรซnten maak je ‘m.

 

HET RECEPT

Glutenvrije crostini met ricotta en blauwe bessen

Print het recept
mail het recept
in het recept
Print het recept
mail het recept
in het recept

Ingrediรซnten

Werkwijze

  1. Verwarm de oven voor op 200 graden.
  2. Besprenkel de baguette met wat water doe deze 5 minuten in de oven.
  3. Laat even afkoelen en snij in dunne sneetjes.
  4. Smeer op elk sneetje een dikke laag ricotta, giet er wat honing over en leg op elke crostini een paar blauwe bessen.

Heb je nog een baguette over of wil je gewoon meer inspiratie voor crostini? Bekijk dan ook deze blog voor drie leuke recepten voor glutenvrije crostini’s.

 

Dit recept is gemaakt door Harmke (oprichtster van Miss Glutenvrij)

 

Harmke

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *