Recept

Gegrilde ananas van de BBQ

Gegrilde ananas van de BBQ! Wat is dit een lekker (after) bbq gerecht. Zo eenvoudig maar zo bijzonder. Love it. De combinatie warm koud, zuur en zoet en dan die zachte maar knapperige bite. Dit is het super makkelijke glutenvrije recept. 

 

Omdat het zulk lekker weer is, kom ik weer met een barbecue recept. Ik ben dol op goede combinaties en soms kunnen zulke eenvoudige dingen zo lekker zijn. Warm gegrilde ananas en koud kaneelijs zijn dit zeker. Dit dessert is heerlijk na de barbecue.

HET RECEPT

gegrilde ananas

Gegrilde ananas van de BBQ

Print het recept
mail het recept
in het recept
Print het recept
mail het recept
in het recept

Ingrediënten

  • 1 blik ananasschijven op water
  • Suiker
  • Citroen
  • Kaneelijs met gesuikerde kaneelstukjes (AH eigen merk)

Werkwijze

  1. Doe de ananasschijven in een schaal samen met het vocht, doe hierbij een schep suiker en citroen. Doe dit voordat je start met de barbecue, de schijven moeten namelijke even rusten in het vocht.
  2. Leg de schijven ananas op de bbq en gril ze tot ze iets verkleuren.
  3. Neem twee ananasschijven per persoon en doe hierbij een bolletje kaneelijs.

Veel glutenvrij BBQ plezier!

Heb jij dit recept geprobeerd? Wij horen graag wat je ervan vond. Deel het in een reactie onder deze post.

Dit recept is geschreven door Harmke

Harmke

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *