Zalm en dille zijn wat mij betreft twee ingrediรซnten die hand in hand gaan. Ik maakte met deze smaakmakers een heerlijke gluten- en lactosevrije quiche. Ook voegde ik daar spinazie aan toe en haverdrink. Zie hier een smaakvol, maar ook heel voedzaam gerecht.ย
Zoals jullie weten kook ik graag met natuurlijke ingrediรซnten, geen pakjes en zakjes voor mij, maar puur en met heel veel smaak. Als smaakmakers voor dezeย quiche koos ik voor zalm, dille en spinazie. Een heerlijke combinatie van ingrediรซnten. Uiteraard is mijn quiche glutenvrij, ook maakte ik ‘m lactosevrij door DREAM Oat Glutenfree Bio te gebruiken. Een biologische haverdrink zonder gluten en lactose.
Glutenvrije haverdrink
Het fijne aan DREAM Oat Glutenfree Bio vind ik datย ieย glutenvrij is, maar ook zijn er geen suikers aan de drink toegevoegd, is ieย vrij van soja, biologisch en geschikt voor vegans. Vaak zijn haverproducten besmet met gluten, maar deze haverdrinkย is dus glutenvrij. Erg fijn, want haverย is een product dat door zijn hoge voedingswaarden heel goed past binnen een glutenvrij dieet. Daarom gebruik ik het graag in mijn gerechten, zowel lunch, diner als ontbijt. De DREAM Oat Glutenfree Bio die ik nog over heb, voeg ik morgenochtend toe aan mijn kommetje havermout.
De ingrediรซnten hiervan bestaan uit: Haverbasis 99,5% (water, glutenvrije volkoren haver* 11,5%), zonnebloemolie*, zout (*van biologische teelt).ย