Recept

Glutenvrije lunchwrap met tonijnsalade

Deze wrap met tonijn maakte ik ’s ochtends voor ik naar mijn werk ging. Binnen vijf minuten was ik klaar en had ik een lekkere lunch gemaakt, deze wrap is ook ideaal voor onderweg. 

 

Zoals jullie weten, eet ik niet iedere dag brood als lunch. Ik eet graag salades, maar sinds de nieuwe wraps van Schär te koop zijn, eet ik die ook graag als lunch. Kijk mee hoe ik in en handomdraai een wrap met huisgemaakte tonijnsalade maak.

 

Een visuele uitleg

Onderstaande foto’s geven je een duidelijk beeld hoe de wraps belegd zijn, samen met het recept kan jij deze wraps ook maken!

 

        

 

   

HET RECEPT

Glutenvrije lunchwrap met tonijnsalade

Print het recept
mail het recept
in het recept
Print het recept
mail het recept
in het recept

Ingrediënten

Voor 2 wraps

  • 2 wraps van Schär (te koop bij speciaalzaken en online)
  • 60 gram tonijn in water uit blik (half blikje)
  • Half rood uitje gesnipperd
  • 4 cherrytomaatjes in vier stukken
  • Handje rucola
  • 1 eetlepel glutenvrije fritessaus/ mayonaise
  • 2 eetlepels pesto
  • Zout & peper

 

Bereidingswijze

  1. Meng met een vork de tonijn met de rode ui en fritessaus en doe hierbij zout en peper naar smaak.
  2. Warm de wraps op. Ik deed twee wraps tegelijk in de magnetron en dan een halve minuut op vol vermogen. Wel zo snel als je ’s ochtends haast hebt.
  3. Besmeer pesto over de twee wraps. Doe hierop aan één zijde de rucola, tonijnsalade en de cherrytomaatjes.
  4. Rol voorzichtig beide wraps dicht. Begin aan de kant waar je toppings liggen.
  5. Snij de wrap door midden en klaar is je lunch. Ik deed aluminiumfolie om de wraps om ze bij elkaar te houden en er voor te zorgen dat ze niet uit elkaar vallen. Daarna deed ik ze in een bakje.

Wraps mee naar werk

Ik nam mijn wraps mee naar mijn werk en deed ze daar in de koelkast. ’s Middags haalde ik ze er uit en waren ze nog steeds lekker zacht en niet droog. Ik zou deze wrap gerust meenemen als ik een dagje weg ga en mijn lunch niet in de koelkast kan doen, ik weet zeker dat ze dan nog steeds lekker zijn.

 

 

Heb jij de wraps van Schär al geproefd? En hoe beleg jij ze?

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *