Ik ben dol op een flink bord nasi. Maar dan wel zonder gluten én zonder slechte e-nummers. Lees hier mijn recept.
E-nummers
Nasi, ik eet het graag. Vroeger bij mijn ouders aten we regelmatig nasi en ook toen ik op mezelf ging, maakte ik dit gerecht vaak. Lekker makkelijk en je kan het zo fijn invriezen (scheelt weer een keer koken). Voorheen maakte ik mijn nasi met de zakjes van Conimex, maar helaas zitten hier nu gluten in én ze bevatten slechte e-nummers. Verkeerde e-nummers probeer ik al zo’n twee jaar zo min mogelijk te eten en dat bevalt goed. Gelukkig is een heerlijke pan nasi zonder gluten en slechte e-nummers niet moeilijk te maken. Ik deel mijn recept graag met jullie.
Eigen satésaus maken
Satésaus is een onmisbaar element van een lekkere nasi. Geen zin in kant-en-klaar? Klik hier voor een recept voor glutenvrije satésaus