Deze glutenvrije pastasalade met kip, mango en spinazie is een feestje op je bord. Fris, smaakvol, met een lekker pitje en vezelrijk en voedzaam dankzij de glutenvrije Fusillone van Garofalo. Een perfecte (zomerse) maaltijd of als salade voor bij de bbq.
Laatst schreef ik over de glutenvrije pasta’s van Garofalo. Qua smaak niet te onderscheiden van glutenvolle pasta, vezelrijk dankzij quinoa en met een heerlijke stevige bite. Alle informatie over deze glutenvrije pasta lees je hier.
Glutenvrije Garofalo pasta is ook koud heerlijk
Met de glutenvrije Linguine maakte ik een heerlijk gerecht met roomkaas en garnalen. Maar omdat de pasta het ook heel erg goed koud doet, deel ik in dit artikel een glutenvrije pastasalade. Ik maakte een salade met pittige honingkip, mango, spinazie en glutenvrije Fusillone. Een perfecte maaltijdsalade of als salade voor bij de barbecue.