Zoeken
Recept

Glutenvrije taco’s met zalm en guacamole

‘Wat eten we vandaag?’ is een veelgestelde vraag in de meeste (Nederlandse) gezinnen. Wij geven graag inspiratie voor lekkere glutenvrije maaltijden. Probeer vanavond bijvoorbeeld eens dit recept met de lekkerste glutenvrije taco’s die er zijn.

HET RECEPT

Glutenvrije taco’s met zalm en guacamole

Print het recept
mail het recept
in het recept
Print het recept
mail het recept
in het recept

INGREDIËNTEN

Guacamole

  • 2 tomaten, in blokjes gesneden
  • 2 avocado’s, geschild en in blokjes gesneden
  • 40g ui, fijngesneden
  • 1 chili, zonder zaadjes en fijngesneden
  • 15g gehakte verse korianderblaadjes
  • 1 eetlepel limoensap
  • ½ theelepel zout

BEREIDING GLUTENVRIJE TACO’S

  • Meng de ingrediënten voor de guacamole in een kom. Bedek de kom en plaats de guacamole in de koelkast.
  • Meng het limoensap, zout en peper in een kleine kom. Doe er vervolgens de zalmfilets in en laat 15 minuten marineren.
  • Verhit de olie in een grote pan. Bak de vis 15 tot 20 minuten in de pan. Draai de vis tussendoor eens om. Haal vervolgens de pan van het vuur, snijd de zalmfilets in stukken en verwijder het vel.
  • Verwarm de tortilla’s volgens de aanwijzingen op de verpakking. Vul ze met zalm en rode kool.
  • Serveer met de guacamole.

Dit is een recept van Old El Paso.

 

In de Miss Glutenvrij Favorites Box zit ook een lekker product van Old El Paso. Lees hier meer.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *