Recept

Lekker glutenvrij tapas hapje: dadels met spek

Wil jij je gasten verrassen met een party-klassieker die altijd raak is? Maak dan eens dadels met spek! Dit kleine hapje zal zeker in de smaak vallen. Je hebt maar 3 ingrediënten nodig en de bereiding is super snel!

HET RECEPT

Lekker glutenvrij tapas hapje: dadels met spek

Print het recept
mail het recept
in het recept
Print het recept
mail het recept
in het recept

Ingrediënten:

 

  • 1 doosje dadels
  • 1 pakje ontbijtspek
  • Amandelen

 

Bereidingswijze:

 

Ontpit de dadels en vul ze vervolgens met een amandel. (Een andere noot kan hier ook voor in de plaats, zoals een pecannoot.) Wikkel de ontbijtspek om de dadel heen en zet vast met een cocktailprikker.

 

Bak de dadel met spek in de pan op middelhoog vuur tot ze lekker krokant zijn. Nu kun je ze serveren op een mooi schaaltje, en klaar is Kees!

 

Variaties:

 

Mocht je toch nét iets anders willen. Dan kan je de dadel ook vullen met een beetje (room)kaas.

 

Wat is jouw glutenvrije go-to party snack? Stuur jouw recept door naar redactie@missglutenvrij.nl en wie weet zie jij jouw recept ook hier verschijnen.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *