Recept

2x tosti met gerookte zalm

Ik hoop dat je van gerookte zalm houdt, want ik heb twee fijne recepten voor jullie. Met deze vis maakte ik twee heerlijke glutenvrije tosti’s.

 

Ik ben dol op zalm. Met gerookte zalm maakte ik twee verschillende glutenvrije tosti’s waar je je vingers bij op eet. Tosti’s zijn sowieso ideaal als glutenvrije lunch. Snel, makkelijk en je kan het maken met wat je maar in huis hebt. Ik heb echt weer een glutenvrije tosti fase! Ik maak ze super vaak de laatste tijd.

 

1. Zalm met creme fraiche en bieslook

 

 

2. Zalm met brie

 

 

HET RECEPT

2x tosti met gerookte zalm

Print het recept
mail het recept
in het recept
Print het recept
mail het recept
in het recept

Zalm met creme fraiche en bieslook

Ingrediënten

  • 2 witte boterhammen (deze vers gebakken van The Welsh Bakestone zijn perfect!)
  • 1 flinke theelepel crème fraîche
  • Verse bieslook
  • Zalm
  • Zout en peper

Werkwijze

Besmeer één boterham met de crème fraîche. Leg hier overeen verse bieslook die je in klein stukjes hebt gesneden of geknipt (ik knip meestal met een schaar dit gaat makkelijker), strooi zout en peper.Leg zalm erop en vervolgens de andere boterham. In het tosti ijzer en klaar is je tosti met gerookte zalm.

 

Zalm met brie

Ingrediënten

Werkwijze

Leg op één boterham zalm, hierover plakjes brie, strooit flink wat peper en beleg met een half sjalotjes dat je in stukjes hebt gesneden. Even in het tosti ijzer en ook deze tosti is klaar.

 

Ik zit echt weer in een tosti fase, kennen jullie dat? Lekker veel tosti’s eten met allerlei heerlijke combinaties. Heb jij al wel eens een tosti met gerookte zalm gegeten? Zo niet, dan wordt het hoog tijd!

Heb jij nog een lekker tosti recept voor me? Je kan het me laten weten via een reactie onderaan deze pagina. Lees mijn creaties hier! 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *