Met amandelmeel en boekweitmeel maakte ik deze suikervrije ontbijtkoek. Hij is glutenvrij, lactosevrij en eivrij. En toch is ie heel smaakvol, luchtig en lekker. Klik verder voor dit fijne recept.
Ontbijtkoek is zo’n product dat ik al mijn hele leven eet en me niet gaat vervelen. Ik houd van de smaak en de structuur. Ik vind het leuk de ontbijtkoek iedere keer weer op een andere manier te maken. Laatst kocht ik amandelmeel en hier wilde ik graag iets mee maken. Op de site van Nathalie kwam ik een lekker recept voor ontbijtkoek tegen. 100% glutenvrij en ook nog zonder toegevoegde suikers. Kijk, een gezond alternatief voor de kruidkoek bomvol suiker. Omdat ik amandelmelk gebruik, is de ontbijtkoek ook lactosevrij.
1 gedachte over “Suikervrije ontbijtkoek (glutenvrij en lactosevrij)”
Moet je dit in de koelkast bewaren?