Zoeken
Recept

Glutenvrij warm glutenvrij broodje geitenkaas

Met Ciabatta Rustica van Schär en geitenkaas maakte ik een heerlijk warm broodje om mee te lunchen.

 

Een warm broodje vind ik toch wel een van de lekkerste lunches. Dit broodje maakte ik de afgelopen tijd regelmatig. Dit is hoe ik dat doe.

 

HET RECEPT

Glutenvrij warm glutenvrij broodje geitenkaas

Print het recept
mail het recept
in het recept
Print het recept
mail het recept
in het recept

Ingrediënten

Voor 2 broodjes

  • 2 Ciabatta Rustica Schär
  • 3 rondjes geitenkaas
  • 8 stukjes walnoot
  • 2 el honing
  • Handje veldsla

Werkwijze

Verwarm de oven voor op 200 graden. Snij beide broodjes open. Verdeel de drie rondjes geitenkaas in stukjes over de twee broodjes. Giet hierover de honing en leg de walnootstukjes op de geitenkaas. Bak de broodjes in zo’n 7 minuten af. Leg tussen elk broodje wat veldsla. Besprenkel de geitenkaas eventueel met wat extra honing.

Hoe lunch jij op dit moment het liefst?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *