Met Ciabatta Rustica van Schär en geitenkaas maakte ik een heerlijk warm broodje om mee te lunchen.
Een warm broodje vind ik toch wel een van de lekkerste lunches. Dit broodje maakte ik de afgelopen tijd regelmatig. Dit is hoe ik dat doe.
Wie heeft er wel zin in een plak glutenvrije ontbijtkoek? En waarom maken we er
Dit broodje ei uit de oven is een echte eyecatcher, maar helemaal niet moeilijk te
Vrolijke glutenvrije lente brownies! Nu het zonnetje zich even laat zien en er weer volop
Ik maakt een heerlijke glutenvrije trifle met ciroencake, mango en mascarpone. Ik voegde een scheutje
Met Ciabatta Rustica van Schär en geitenkaas maakte ik een heerlijk warm broodje om mee te lunchen.
Een warm broodje vind ik toch wel een van de lekkerste lunches. Dit broodje maakte ik de afgelopen tijd regelmatig. Dit is hoe ik dat doe.
Voor 2 broodjes
Verwarm de oven voor op 200 graden. Snij beide broodjes open. Verdeel de drie rondjes geitenkaas in stukjes over de twee broodjes. Giet hierover de honing en leg de walnootstukjes op de geitenkaas. Bak de broodjes in zo’n 7 minuten af. Leg tussen elk broodje wat veldsla. Besprenkel de geitenkaas eventueel met wat extra honing.
Hoe lunch jij op dit moment het liefst?
Wie heeft er wel zin in een plak glutenvrije ontbijtkoek? En waarom maken we er
Dit broodje ei uit de oven is een echte eyecatcher, maar helemaal niet moeilijk te
Vrolijke glutenvrije lente brownies! Nu het zonnetje zich even laat zien en er weer volop
Ik maakt een heerlijke glutenvrije trifle met ciroencake, mango en mascarpone. Ik voegde een scheutje
Moussaka is heerlijk comfort food. Een vergelijkbare variant van dit recept maken we al in de
Hier vind je mijn recept voor Sopaipillas… Knapperig, goudbruin en perfect voor de koudere dagen!
Wie heeft er wel zin in een plak glutenvrije ontbijtkoek? En waarom maken we er
Dit broodje ei uit de oven is een echte eyecatcher, maar helemaal niet moeilijk te
Vrolijke glutenvrije lente brownies! Nu het zonnetje zich even laat zien en er weer volop