Met Ciabatta Rustica van Schär en geitenkaas maakte ik een heerlijk warm broodje om mee te lunchen.
Een warm broodje vind ik toch wel een van de lekkerste lunches. Dit broodje maakte ik de afgelopen tijd regelmatig. Dit is hoe ik dat doe.
Glutenrije pita pizza! Als je ze nog nooit gemaakt hebt, is dit jouw teken om
Moussaka is heerlijk comfort food. Een vergelijkbare variant van dit recept maken we al in de
Als dit niet het makkelijkste en snelste recept voor pasta is, dan weet ik het
Heb je zin in een snelle lunch, maar dan nét even anders? Dit recept is
Met Ciabatta Rustica van Schär en geitenkaas maakte ik een heerlijk warm broodje om mee te lunchen.
Een warm broodje vind ik toch wel een van de lekkerste lunches. Dit broodje maakte ik de afgelopen tijd regelmatig. Dit is hoe ik dat doe.
Voor 2 broodjes
Verwarm de oven voor op 200 graden. Snij beide broodjes open. Verdeel de drie rondjes geitenkaas in stukjes over de twee broodjes. Giet hierover de honing en leg de walnootstukjes op de geitenkaas. Bak de broodjes in zo’n 7 minuten af. Leg tussen elk broodje wat veldsla. Besprenkel de geitenkaas eventueel met wat extra honing.
Hoe lunch jij op dit moment het liefst?
Glutenrije pita pizza! Als je ze nog nooit gemaakt hebt, is dit jouw teken om
Moussaka is heerlijk comfort food. Een vergelijkbare variant van dit recept maken we al in de
Als dit niet het makkelijkste en snelste recept voor pasta is, dan weet ik het
Heb je zin in een snelle lunch, maar dan nét even anders? Dit recept is
Dit recept hoort bij het artikel: Eva’s Kitchen: To Beer or not to Beer. Dit
Wil jij je gasten verrassen met een party-klassieker die altijd raak is? Maak dan eens
Glutenrije pita pizza! Als je ze nog nooit gemaakt hebt, is dit jouw teken om
Moussaka is heerlijk comfort food. Een vergelijkbare variant van dit recept maken we al in de
Als dit niet het makkelijkste en snelste recept voor pasta is, dan weet ik het