Met Ciabatta Rustica van Schär en geitenkaas maakte ik een heerlijk warm broodje om mee te lunchen.
Een warm broodje vind ik toch wel een van de lekkerste lunches. Dit broodje maakte ik de afgelopen tijd regelmatig. Dit is hoe ik dat doe.
Lunchen met brood doe ik lang niet elke dag. Ik eet net zo lief iets
Wie heeft er zin in de allerlekkerste glutenvrije brownies ooit? Wij bakken hier bijna elke
Een glutenvrije en lactosevrije galette maak je heel eenvoudig zelf en glutenvrij. De basis voor
Nog geen idee wat je vanavond moet koken? Wat dacht je van deze Mexicaanse Enchilada’s.
Met Ciabatta Rustica van Schär en geitenkaas maakte ik een heerlijk warm broodje om mee te lunchen.
Een warm broodje vind ik toch wel een van de lekkerste lunches. Dit broodje maakte ik de afgelopen tijd regelmatig. Dit is hoe ik dat doe.
Voor 2 broodjes
Verwarm de oven voor op 200 graden. Snij beide broodjes open. Verdeel de drie rondjes geitenkaas in stukjes over de twee broodjes. Giet hierover de honing en leg de walnootstukjes op de geitenkaas. Bak de broodjes in zo’n 7 minuten af. Leg tussen elk broodje wat veldsla. Besprenkel de geitenkaas eventueel met wat extra honing.
Hoe lunch jij op dit moment het liefst?
Lunchen met brood doe ik lang niet elke dag. Ik eet net zo lief iets
Wie heeft er zin in de allerlekkerste glutenvrije brownies ooit? Wij bakken hier bijna elke
Een glutenvrije en lactosevrije galette maak je heel eenvoudig zelf en glutenvrij. De basis voor
Nog geen idee wat je vanavond moet koken? Wat dacht je van deze Mexicaanse Enchilada’s.
Hoe maak je lekkere gehaktballen glutenvrij? Met een goed recept voor gehaktballetjes kan je eindeloos
Gimbap: ken je dit al? In de afgelopen tijd is de Koreaanse keuken helemaal hip
Lunchen met brood doe ik lang niet elke dag. Ik eet net zo lief iets
Wie heeft er zin in de allerlekkerste glutenvrije brownies ooit? Wij bakken hier bijna elke
Een glutenvrije en lactosevrije galette maak je heel eenvoudig zelf en glutenvrij. De basis voor