Recept

Vegetarische spaghetti met roerbakspinazie

Ik ben dol op de combinatie pasta en spinazie. Dus maakte ik met spaghetti, verse bladspinazie, Parmezaanse kaas en amandelen deze heerlijke glutenvrije vegetarische maaltijd.

 

Minimaal รฉรฉn keer per week maak ik een vegetarische maaltijd, meestal wel vaker. Met de glutenvrije spaghetti van Schรคr maakte ik een heerlijk vers gerecht dat ik graag met jullie deel en niet moeilijk te maken is.

HET RECEPT

Vegetarische spaghetti met roerbakspinazie

Print het recept
mail het recept
in het recept
Print het recept
mail het recept
in het recept

Ingrediรซnten

Voor 4 personen

  • 300 gram spaghetti van Schรคr
  • 2 eetlepels olijfolie
  • 2 uien gesnipperd
  • 1 teen knoflook geperst
  • 800 gram bladspinazie
  • 2 theelepels selderijzout en peper
  • 4 eetlepels garneeramandelen
  • 200 gram geraspte Parmezaanse kaas

 

Bereidingswijze

  1. Kook in een pan met kokend water en zout de spaghetti gaar.
  2. Verhit intussen in een grote wok de olie. ย Fruit zoโ€™n 2 minuten zachtjes de ui en knoflook. Voeg een derde deel van de spinazie toe en roerbak tot deze is geslonken. Dit nog twee keer herhalen. Breng de spinazie op smaak met twee theelepels selderijzout
  3. Voeg amandelen toe en verwarm mee. Breng het gerecht op smaak met zout en peper
  4. Giet de spaghetti af en mengen dit met de geroerbakte spinazie
  5. Verdeel het gerecht over vier grote kommen en doe hier de geraspte Parmezaanse kaas overheen. Eet smakelijk.

Heb jij een lekker recept? Stuur het naar redactie@missglutenvrij.nl

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *