Search

5 x Paasrecepten van Miss Glutenvrij

Een heerlijk lang weekend voor de boeg! Voor veel foodies staat het Paasweekend in het teken van lekker eten en uitgebreid ontbijten. Weet jij al wat er op het menu staat met Pasen bij jou thuis? We delen wat recepten ter inspiratie. 

 

Gevulde Eitjes

Een klassieker die het altijd goed doet! Van nature is het glutenvrij, maar let op de ingrediënten die je gebruikt, vooral de sauzen en kruiden kunnen (sporen van) gluten bevatten namelijk. Gevulde eitjes zijn makkelijk vooraf te bereiden en ziet er meteen heel leuk uit op tafel. Je kan het serveren op elk moment van de dag en voor elke gelegenheid. Behalve voor tijdens een (ontbijt)buffet, doen ze het ook goed als vullende, voedzame snack tussendoor. Hier vind je het recept van Miss Glutenvrij! 

 

gevulde eieren

 

Glutenvrije Paasstol

Een Paasstol kan ook niet ontbreken! Dit luxe brood, gevuld met krenten en amandelspijs, kan je ook goed zelf maken. Hier vind je het recept, gemaakt door Emmelou van Bakers & Fakers. Een Paasstol is nét wat anders dan een Kerststol. Hier lees je waarom. Maar je kan het natuurlijk ook gewoon een feeststol noemen, dan dek je de lading goed. Heerlijk met een dikke laag (plantaardige) boter! In dit recept is Schär Mix B gebruikt.

 

 

Glutenvrij Broodje Ei

Schattig toch? Je tovert ‘m zo op tafel, zonder moeite. Je kan de glutenvrije Kaiserbroodjes van Schär hier goed voor gebruiken. Deze kan je uit de diepvries kopen (deze zijn lekkerder, maar moeilijker te verkrijgen) of gewoon als afbak-versie. Hier vind je het recept voor deze gezellige broodjes.

 

broodje ei

 

Glutenvrije Paasbrownies

Het klassieke en beproefde recept van Miss Glutenvrij voor de heerlijkste brownies, maar dan in een lente-jasje. Ze zien er super leuk uit door middel van de dragee-eitjes! Een heel fijne glutenvrije bloem om te gebruiken in brownies, is die van Doves Farm. Een must-have voor in je glutenvrije keuken! Wil je deze heerlijke brownies maken? Klik snel hier. 

 

Glutenvrije Lente Brownies Recept

 

Glutenvrije Bruschetta

Een heerlijk hapje voor tijdens de Paasbrunch of als snack tussendoor is deze smaakvolle glutenvrije bruschetta. Wat is bruschetta? Voor wie het niet kent: Dit zijn broodjes die gegrild zijn en ingesmeerd met knoflook en olijfolie. Heerlijk! Het is leuk om verschillende soorten te maken. Bijvoorbeeld eentje met roombrie en basilicum, eentje met roombrie, pijnboompitjes en zongedroogde tomaatjes en als laatste een variant met pesto en mozzarella. Het zijn klassieke smaken die gewoon heel goed met elkaar mengen. Als je meerdere soorten maakt, kan ieder kiezen welk broodje ze het lekkerst vinden. Dat maakt het altijd zo gezellig! Hier vind je hoe je het maakt! 

 

glutenvrije bruschetta

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *