Recept

Glutenvrije tosti mosterd-kipfilet

Ik ben dol op tosti’s en dan niet alleen de standaard variant: ham & kaas. Op een tosti kun je eigenlijk van alles doen. Maak kennis met de glutenvrije tosti mosterd-kipfilet.

 

Een tosti is ideaal om je wat oudere glutenvrije brood toch nog te kunnen eten. Heb je dus nog een paar droge sneeën in huis, maak dan eens dit!

HET RECEPT

Glutenvrije tosti mosterd-kipfilet

Print het recept
mail het recept
in het recept
Print het recept
mail het recept
in het recept

Ingrediënten

  • Vier (oude) sneetjes glutenvrij wit brood
  • Mosterd (bijvoorbeeld deze milde versie)
  • Twee plakjes kipfilet
  • Gesnipperd uitje
  • Plakjes kaas

Bereidingswijze

  1. Smeer op twee van de vier sneetjes een laagje mosterd en strooi daar een deel van het gesnipperde uitje overheen.
  2. Leg de kipfilet over de mosterd.
  3. En dan de kaas. Doe de andere twee sneetjes bovenop de net belegde broodjes en leg ze in het opgewarmde tosti-apparaat.
  4. Haal de sneetjes na zo’n vier à vijf minuten als ze goudbruin zijn en de kaas gesmolten is uit het ijzer.
  5. Snijd de twee tosti’s schuin doormidden en smullen maar!

Zin in meer? Probeer dan ook eens deze tosti met gerookte zalm.

 

Heb jij een lekker tosti-idee die je graag wilt delen? Stuur deze dan door naar redactie@missglutenvrij.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *